brix:hr:users:disable_user
Onemogućavanje pristupa korisniku
Korisnik koji je već unosio podatke u Brix ne može se obrisati. Pristup mu se ukida na sljedeći način:
- U obrascu Korisnici otvorite korisnika i na kartici ~ OSNOVNO ~ isključite {Aktivan}.
- Spremite gumbom SPREMI. Korisnik se od tog trenutka ne može prijaviti u Brix.
- Ako osoba više nije zaposlenik, isključite je i u obrascu Zaposlenici.
brix/hr/users/disable_user.txt · Zadnja izmjena: od Zoran Spoja