Korisnički alati

Site alati


brix:hr:users:disable_user

Korisnici

Onemogućavanje pristupa korisniku

Korisnik koji je već unosio podatke u Brix ne može se obrisati. Pristup mu se ukida na sljedeći način:

  1. U obrascu Korisnici otvorite korisnika i na kartici ~ OSNOVNO ~ isključite {Aktivan}.
  2. Spremite gumbom SPREMI. Korisnik se od tog trenutka ne može prijaviti u Brix.
  3. Ako osoba više nije zaposlenik, isključite je i u obrascu Zaposlenici.
brix/hr/users/disable_user.txt · Zadnja izmjena: od Zoran Spoja

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki