Korisnički alati

Site alati


hr:oblak:sifarnici-part
Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice.

Poveznica na ovu usporedbu

hr:oblak:sifarnici-part [21/08/2018 08:29]
127.0.0.1 vanjsko uređivanje
hr:oblak:sifarnici-part [08/11/2019 17:09] (trenutno)
Zoran Spoja [1. Osnovno]
Redak 45: Redak 45:
 Ovdje se unose osnovni podaci o partneru i pravnoj osobi. Upisuje se slijedeće: Ovdje se unose osnovni podaci o partneru i pravnoj osobi. Upisuje se slijedeće:
  
-  * **Šifra** - šifra od najviše 6 znakova koju sami određujete. Fiskalna vaga prepoznaje ovu šifru prilikom unosa za izdavanje R1/R2 računa. Ukoliko koristite fiskalnu vagu, preporučujemo korištenje kratkih slovčanih šifri. Npr za partnera s nazivom "MICRO PROCESS" šifra može biti "MP".+  * **Šifra** - šifra od najviše 6 znakova koju sami određujete. Fiskalna vaga prepoznaje ovu šifru prilikom unosa za izdavanje R1/R2 računa. Ukoliko koristite fiskalnu vagu, preporučujemo korištenje kratkih slovčanih šifri. Npr za partnera s nazivom "MICRO PROCESS" šifra može biti "MP". Ne smiju se koristiti jednoslovčane šifre jer takve šifre imaju posebno značenje za [[hr:vage:sunmicrofiscal:upotreba_vage:Načini plaćanja|načine plaćanja]] na [[https://www.micro-process.hr/fiskalna-vaga|fiskalnoj vagi]].
   * **Zemlja** - izabrati zemlju u kojoj je sjedište partnera.   * **Zemlja** - izabrati zemlju u kojoj je sjedište partnera.
   * **Pravna osoba** - upisati naziv pravne osobe. Ako je u sustavu [[hr:oblak:start]] već upisana pravna osoba s takvim nazivom, možete je izabrati iz padajućeg izbornika, a zatim trebate kliknuti na polje 'Puni naziv' kako bi se prikazali svi podaci o toj pravnoj osobi. Dakle, ne morate ih unositi, ali ih možete ispraviti ukoliko su netočni. Ako pravna osoba nije upisana u sustav, onda u ovo polje, umjesto naziva upišite OIB i sami ispunite ostale podatke.   * **Pravna osoba** - upisati naziv pravne osobe. Ako je u sustavu [[hr:oblak:start]] već upisana pravna osoba s takvim nazivom, možete je izabrati iz padajućeg izbornika, a zatim trebate kliknuti na polje 'Puni naziv' kako bi se prikazali svi podaci o toj pravnoj osobi. Dakle, ne morate ih unositi, ali ih možete ispraviti ukoliko su netočni. Ako pravna osoba nije upisana u sustav, onda u ovo polje, umjesto naziva upišite OIB i sami ispunite ostale podatke.


Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.
hr/oblak/sifarnici-part.txt · Zadnja izmjena: 08/11/2019 17:09 od Zoran Spoja