Korisnički alati

Site alati


Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
hr:brix:users [18/03/2019 08:16]
Zoran Spoja [Korisnici]
hr:brix:users [28/03/2019 15:02] (trenutno)
Zoran Spoja
Redak 2: Redak 2:
 Izbornik //>​Sustav//​ Izbornik //>​Sustav//​
 ====== Korisnici ====== ====== Korisnici ======
-Podaci ​korisnicima sustava gdje im se pojedinačno ​postavlja:+U ovom obrascu **administrator** tvrtke upravlja postavkama korisnika koji imaju pristup sustavu Brix. Osim osnovnih podataka ​email adresi, imenu prezimeni, telefonu i sl., administrator za svakog pojedinog korisnika ​postavlja ​sljedeće:
  
   * **Uloga** koja može biti administratorska (admin) ili korisnička (user).   * **Uloga** koja može biti administratorska (admin) ili korisnička (user).
-  * **Dozvole** pristupa ​podacima pojedinih [[hr:​brix:​companies|tvrtki]] ​[[hr:​brix:​departments|odjela]]. +  * **Dozvole** ​opseg i razina ​pristupa ​programima ​podacima 
-  * **Programi** ​prikaz i pristup pojedinim programima+  * **Programi** ​mogućnost ​pristup pojedinim programima
  
-Korisnik sa ulogom administratora ima pristup svim programima iz raspoloživih modula pojedine tvrtke-+Korisnik sa ulogom administratora ima pristup svim programima iz raspoloživih modula pojedine tvrtke
 + 
 +===== ~DOZVOLE~ ===== 
 +U ovoj kartici administrator za pojedinog korisnika postavlja sljedeće:​ 
 +  * Ulogu (admin/​user) i dozvolu pristupa pojedinim [[hr:​brix:​companies|tvrtkama]] i [[hr:​brix:​departments|odjelima]]. Ukoliko se ne odredi odjel, onda korisnik ima pristup svim odjelima tvrtke. 
 +  * Razina pristupa pojedinoj vrsti dokumenata. Npr korisniku se može za račun dodijeliti jedno ili više od sljedećih razina pristupa: Brisanje, Fakturiranje,​ Ispravak, Prikaz, Storniranje,​ Upis, Zaključivanje. 
 +  * Popis [[hr:​brix:​dms|DMS]] [[hr:​brix:​dms_groups|grupa]] kojima korisnik pripada. 
 + 
 +===== ~PROGRAMI~ ===== 
 +Korisnik koji nije administrator ima pristup samo programima koji mu je administrator tvrtke "​uključio"​ u kartici //​~PROGRAMI~//​ obrasca korisnici. Takav korisnik inicijalno u izborniku nema programa već isklučivo mogućnost ispravaka svojih podataka u obrascu //​[[hr:​brix:​profile]]//​ koji se poziva klikom na ikonu {{:​hr:​brix:​account.png?​20|}} u gornjem desnom kutu prozora. 
 + 
 +Programi su podjeljene na kartice čiji naslov odgovara naslovu grupe programa u glavnmom izborniku.
  
-Korisnik koji nije administrator ima pristup samo programima koji mu je adminIstrator tvrtke "​uključio"​ u kartici //​~PROGRAMI~//​. Takav korisnik inicijalno u izborniku nema programa već isklučivo mogućnost ispravaka svojih podataka u obrascu //​[[hr:​brix:​profile]]//​ koji se poziva klikom na ikonu {{:​hr:​brix:​account.png?​20|}} koji se nalazi u gornjem desnom kutu prozora. 


Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.