Korisnički alati

Site alati


hr:brix:users
Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice.

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
Novija izmjena
Starija izmjena
Novija izmjena Novije izmjene na obje strane
hr:brix:users [17/03/2019 09:37]
Zoran Spoja
hr:brix:users [28/03/2019 15:02]
Zoran Spoja
Redak 2: Redak 2:
 Izbornik //>Sustav// Izbornik //>Sustav//
 ====== Korisnici ====== ====== Korisnici ======
-Podaci korisnicima sustava gdje im se pojedinačno postavlja:+U ovom obrascu **administrator** tvrtke upravlja postavkama korisnika koji imaju pristup sustavu Brix. Osim osnovnih podataka email adresi, imenu prezimeni, telefonu i sl., administrator za svakog pojedinog korisnika postavlja sljedeće:
  
   * **Uloga** koja može biti administratorska (admin) ili korisnička (user).   * **Uloga** koja može biti administratorska (admin) ili korisnička (user).
-  * **Dozvole** pristupa podacima pojedinih [[hr:brix:companies|tvrtki]] [[hr:brix:departments|odjela]]. +  * **Dozvole** opseg i razina pristupa programima podacima 
-  * **Programi** prikaz i pristup pojedinim programima+  * **Programi** mogućnost pristup pojedinim programima
  
-Korisnik sa ulogom administratora ima pristup svim programima iz raspoloživih modula pojedine tvrtke-+Korisnik sa ulogom administratora ima pristup svim programima iz raspoloživih modula pojedine tvrtke
 + 
 +===== ~DOZVOLE~ ===== 
 +U ovoj kartici administrator za pojedinog korisnika postavlja sljedeće: 
 +  * Ulogu (admin/user) i dozvolu pristupa pojedinim [[hr:brix:companies|tvrtkama]] i [[hr:brix:departments|odjelima]]. Ukoliko se ne odredi odjel, onda korisnik ima pristup svim odjelima tvrtke. 
 +  * Razina pristupa pojedinoj vrsti dokumenata. Npr korisniku se može za račun dodijeliti jedno ili više od sljedećih razina pristupa: Brisanje, Fakturiranje, Ispravak, Prikaz, Storniranje, Upis, Zaključivanje. 
 +  * Popis [[hr:brix:dms|DMS]] [[hr:brix:dms_groups|grupa]] kojima korisnik pripada. 
 + 
 +===== ~PROGRAMI~ ===== 
 +Korisnik koji nije administrator ima pristup samo programima koji mu je administrator tvrtke "uključio" u kartici //~PROGRAMI~// obrasca korisnici. Takav korisnik inicijalno u izborniku nema programa već isklučivo mogućnost ispravaka svojih podataka u obrascu //[[hr:brix:profile]]// koji se poziva klikom na ikonu {{:hr:brix:account.png?20|}} u gornjem desnom kutu prozora. 
 + 
 +Programi su podjeljene na kartice čiji naslov odgovara naslovu grupe programa u glavnmom izborniku.
  
-Korisnik koji nije administrator ima pristup samo programima koji mu je adminIstrator tvrtke "uključio" u kartici //~PROGRAMI~//. Takav korisnik inicijalno u izborniku nema programa već isklučivo mogućnost ispravaka svojih podataka u obrascu //(Moji podaci)// koji se poziva klikom na ikonu  {{:hr:brix:face.png?direct&20|}} koji se nalazi u gornjem desnom kutu prozora. 


Više o proizvodima i uslugama na internetskim stranicama MICRO PROCESS.
hr/brix/users.txt · Zadnja izmjena: 02/01/2020 09:08 od Zoran Spoja