Korisnički alati

Site alati


hr:brix:employees

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice.

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
Novija izmjena
Starija izmjena
hr:brix:employees [11/07/2019 09:33]
Zoran Spoja
hr:brix:employees [06/05/2020 09:34] (trenutno)
Zoran Spoja
Redak 12: Redak 12:
 U zaposlenike treba obavezno upisati sljedeće osobe: U zaposlenike treba obavezno upisati sljedeće osobe:
   * Operatere na [[hr:brix:locations|naplatnim uređajima]] ([[hr:brix:sunmicro]] i [[hr:brix:micradt]])   * Operatere na [[hr:brix:locations|naplatnim uređajima]] ([[hr:brix:sunmicro]] i [[hr:brix:micradt]])
-  * [[hr:brix:users|Korisnike]] koji pristupaju Brix-u radi upisa dokumenata u kojima je obavezan podatak o zaposleniku. Npr. [[hr:brix:Računi]], [[hr:brix:blagajna]] i sl. Vidi nižu napomenu!+  * [[hr:brix:users|Korisnike]] koji pristupaju Brix-u radi upisa dokumenata u kojima je obavezan podatak o zaposleniku. Npr. [[hr:brix:Računi]], [[hr:brix:blagajna]] i sl.
   * Odgovornu osobu i likvidatore računa tvrtke   * Odgovornu osobu i likvidatore računa tvrtke
-  * Službenik za zaštitu osobnih podataka (DPO)+  * Službenik za zaštitu osobnih podataka (DPO). Obavezno upisati email adresu! 
 +  * Blagajnike. Obavezno upisati email adresu! 
 + 
 +**Napomene:** 
 +  * Na fiskalizaciju se šalje OIB operatera samo za vrstu //Zaposlenik//. Kod drugih vrsta zaposlenika se na fiskalizaciju šalje OIB tvrtke. 
 +  * Ukoliko zaposlenik ujedno pristupa Brix-u radi upisa dokumenata u kojima je obavezan podatak o zaposleniku (npr. u dokumentima blagajne, kod izdavanja računa, i sl.), upisana email adresa u obrascu zaposlenika **mora biti istovjetan** email adresi korisnika.
  
 ===== Oznaka operatera ===== ===== Oznaka operatera =====
Redak 20: Redak 25:
 Oznaka operatera se nalazi u kartici //~OSTALO~//. Kod upisa novog zaposlenika se automatski popunjava s imenom zaposlenika ali ju je moguće ispravit. Oznaka operatera se nalazi u kartici //~OSTALO~//. Kod upisa novog zaposlenika se automatski popunjava s imenom zaposlenika ali ju je moguće ispravit.
  
-**Napomene:*+**Napomena:** Ista oznaka operatera se ne smije ponavljati kod više zaposlenika.
-  * Ista oznaka operatera se ne smije ponavljati kod više zapsolenika. +
-  * Ukoliko zaposlenik ujedno pristupa Brix-u radi upisa dokumenata u kojima je obavezan podatak o zaposleniku (npr. u dokumentima blagajne, kod izdavanja računa, i sl.), upisana email adresa u obrascu zaposlenika **mora biti istovjetan** email adresi korisnika.+
  
 ===== Specifičnosti za modul DMS ===== ===== Specifičnosti za modul DMS =====
hr/brix/employees.1562830425.txt.gz · Zadnja izmjena: 11/07/2019 09:33 od Zoran Spoja