Korisnik koji je već unosio podatke u Brix ne može se obrisati. Pristup mu se ukida na sljedeći način:
U obrascu Korisnici otvorite korisnika i na kartici
~ OSNOVNO ~ isključite
{Aktivan}.
Spremite gumbom SPREMI. Korisnik se od tog trenutka ne može prijaviti u Brix.
Ako osoba više nije zaposlenik, isključite je i u obrascu
Zaposlenici.