[[brix:hr:users]] ====== Onemogućavanje pristupa korisniku ====== Korisnik koji je već unosio podatke u Brix ne može se obrisati. Pristup mu se ukida na sljedeći način: - U obrascu Korisnici otvorite korisnika i na kartici **//[[brix:hr:users:basic]]//** isključite //**{Aktivan}**//. - Spremite gumbom **SPREMI**. Korisnik se od tog trenutka ne može prijaviti u Brix. - Ako osoba više nije zaposlenik, isključite je i u obrascu [[brix:hr:employees]].